OVER Verhalen à la carte

OVER
Verhalen à la carte

Jouw verhaal,

mijn woorden

 

Met ruim 20 jaar ervaring als redacteur, uitgever, copywriter en ghostwriter zet ik me met Verhalen à la carte in om jouw verhaal te vertellen. Jouw persoonlijke of je bedrijfsverhaal moet stevig staan, want alleen met een goed verhaal versterk je je merk, laat je je expertise zien en breng je je boodschap duidelijk over.

 

De vorm waarin dat verhaal wordt gegoten, bepaal jij. Ook de frequentie waarmee je jouw boodschap deelt, moet goed bij jouw product of dienst aansluiten. Bij de een past een lijvig boekwerk. Een ander kiest bijvoorbeeld voor een maandelijkse column. Ondernemer A kiest voor sporadische hulp en bedrijf B kiest liever voor een totaalpakket. Het is allemaal mogelijk!

 

Als we samen een project aangaan, krijg je gevraagd én ongevraagd advies en tips tegen het vooraf overeengekomen tarief of de projectprijs. Geen gedoe achteraf dus.

 

Ik schrijf wel gemakkelijker als ik je een beetje ken. (Ik houd van cappuccino’s en witte wijn.) Dus laten we afspreken. Laten we praten en plannen smeden! Storytelling begint immers bij de persoon. De ideeën en vragen die je  op onverwachte momenten te binnen schieten zijn dan ook altijd welkom. Ook buiten de kantooruren. Juist als schrijver, theatersporter en trainer waardeer ik die momenten enorm.

 

Het resultaat van ons traject is altijd uniek en persoonlijk. Een ijzersterke combinatie!

 

MOGELIJKHEDEN

Jullie ontwikkeling

Elke training wordt op maat gemaakt!


Een succesvol verkoopgesprek, een krachtige speech of een goede pitch heeft een goed verhaal en een zelfverzekerde presentatie nodig. Teams en individuen leren de benodigde vaardigheden tijdens de intensieve, maar altijd vrolijke, incompany-trainingen.


Voor sociale afdelingen en leergierige teams

Jouw communicatie

Van colums en webteksten tot huisstijl en campagnes


Elke tekst zegt, naast de inhoudelijke boodschap, ook expliciet iets over jou en je bedrijf. Ondersteun je visie, je huisstijl en je communicatie met een sterke tekst. Laat jezelf zien met het door jou samengestelde communicatiepakket!


Voor managers, directieleden, start-ups, gepassioneerde ondernemers en bedrijven in transitie

Mijn creativiteit

Verrassende verhalen in opdracht


Voor de culturele sector en de zakelijke markt schrijf ik verhalen of toneelstukken en ontwikkel ik spellen en workshops. De teksten sluiten aan bij een door jullie bepaald thema. Ook voor bedrijven die een bijzonder moment willen markeren, vertaal ik hun ideeën naar een aantrekkelijk en begrijpelijk verhaal.


Voor theatergroepen, musea, uitgeverijen en bijzondere ondernemers