MIJN CREATIVITEIT

DURF TE DROMEN

Mijn creativiteit

Kun je een theaterstuk schrijven dat bij onze tentoonstelling past? Ja, graag! We hebben ruimte over in de bundel. Kun jij 3 verhalen aanleveren met dit thema voor deze doelgroep? Ja, zeker! Kun jij deze informatie in een spel verwerken? Ja, fijn! Kun jij deze oude dame interviewen en haar verhaal bewerken voor onze expositie? Ja, natuurlijk! Wil jij, voor een spel, korte teksten schrijven bij mijn illustraties? Ja, leuk!


Voor onder meer musea, theatergezelschappen en uitgeverijen schrijf ik fictieve verhalen of toneelstukken. De teksten passen bij een door jullie bepaald thema. Ter aanvulling kan er een creatieve workshop bij het product ontwikkeld worden.

 

Ik zoek altijd de balans tussen het doorgeven van informatie en de fantasie.

 

Beperkingen als lengte, de vorm waarin het gegoten moet worden of het verplicht vermelden van een bepaald object bijvoorbeeld versterken mijn fantasie juist. De magie van het verhaal wint altijd!

 

Voor bedrijven die een bijzonder moment willen markeren schrijf ik ook verhalen. Een jubileumboek, een persoonlijke geschiedenis of een verhaal dat de onderlinge verhoudingen moet versterken bijvoorbeeld. 

 

De verhalen worden opgevoerd, voorgedragen, verschijnen in een boek of komen in een spel tot leven. Ook bij jouw verhaal zoeken we de beste vorm.


Om jouw verhaal te versterken, werk ik graag samen met mijn creatieve netwerk. Evenementen kunnen we zo aankleden tot een belevenis vol theater, muziek, beeld of poëzie. 

 

Een theaterstuk bij een presentatie, een boek bij een theaterstuk, een voordracht bij kunstwerken, de opdrachten bij een spel met een specifiek thema: er kan heel veel en vaak nog meer!

Voor wie?

  • Musea.
  • Theatergezelschappen.
  • Uitgeverijen.
  • Bedrijven die iets te vieren hebben.
  • Bijzondere ondernemers.
  • Voor jou!


Wat wil jij anderen op een verrassende manier vertellen of leren?